ОСТАННІ НОВИНИ

За одну добу на Львівщині - п’ять смертельних ДТП: деталі

|

За одну добу, 30 вересня, на Львівщині сталося 5 ДТП, у яких загинули люди. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

дтп

О 07:40 год. на автодорозі Львів – Самбір – Ужгород в м. Турка по вул. Круг Городище, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем (розшукуються), здійснив наїзд на пішоходів: 60-річного та 25-річного . Внаслідок ДТП перший від отриманих травм помер на місці події (труп скеровано в морг Турківської ЦРЛ), другий отримав травми та госпіталізований до Турківської  ЦРЛ.

О 12:40 год. у с. Красне на перегоні ст. Золочів – ст. Львів пасажирським поїздом сполученням № 119 Запоріжжя – Львів здійснено наїзд на невідому особу жіночої статі, віком близько 30 років. Внаслідок події остання отримала травми не сумісні з життям і загинула на місці пригоди.

О 14:45 год. у с. Задвірʼя Буського району машиніст вантажноого поїзду №1463 на перегоні ст. Красне – ст. Львів застосував екстрене гальмування у звʼязку із знаходженням на колії пізніше встановленого 20-річного жителя с. Полтва Буського району. Внаслідок події останній отримав травми не сумісні з життям  ізагинув на місці пригоди.

О 20:50 год. в с. Нижньє Синьовидне, Сколівського району, водій автомобіля “Мерседес Бенц Е 220” словацької реєстрації, 67-річний громадянин Словаччини здійснив наїзд на 60-річного пішохода. Внаслідок ДТП останній загинув на місці події. Тіло загиблого доправлено в морг Сколівської ЦРЛ.

О 00:31 год. на автодорозі Львів – Івано Франківськ поблизу ресторану “Галицька корона” в районі с. Давидів Пустомитівського району, невідомий водій керуючи невстановленим автомобілем (розшукується), здійснив наїзд на пішохода (особа встановлюється) віком 30-35 років. Внаслідок ДТП останній від отриманих травм помер на місці події, труп скеровано в морг Пустомитівської ЦРЛ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *