ОСТАННІ НОВИНИ

Луценко «потролив» Януковича і російську прокуратуру

|

Генеральний прокурор України Юрій Луценко отримав листа від ГП Росії з інформацією про те, що президент-утікач Віктор Янукович своїм указом унеможливлює переслідування прокурорів Криму у зв’язку із державною зрадою. Про це генпрокурор повідомив у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

«Вчора отримав листа від російського ГП. Дуже стурбовані нашим кримінальним переслідуванням за державну зраду прокурорів АР Крим. Доводять до мого відома, що в березні 2014 у м. Ростов-на-Дону Янукович підписав Указ про вихід з громадянства Україна 590 осіб прокурорського складу»,- написав він.

ljr
В зв’язку з цим Ю. Луценко повідомив дві  новини:
«1. Завдяки офіційному листу ГП РФ українські слідчі отримали беззаперечний доказ вини 229 колишніх українських прокурорів, яким вже оголошено про підозру. Також ми тепер маємо всі дані ще про 291 зрадника. З огляду на це я підписав подяку на управління ГП РФ І. Каминіну.
2. Двічі не судимий екс-президент Янукович пробує підвищити свій воровський статус. Від простого баклана він намагається піднятися до козирного фраєра. Але щоб фуфло гнати треба мізки.
Мушу розчарувати і ГП РФ і зальотного шулєра – на справжньому Указі Президента Україна крім підпису має бути Державна печатка. Її Янукович на щастя вкрасти забув.
Фьодорович, двійка! Сідай».

dok1

ljr2

ljr3

Фото: Ю. Луценко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *