ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні у Малехові - судний день для львівського сміття

|

Сьогодні, 29 вересня, у Малехівській сільській раді відбудеться «сміттєва» сесія, на якій вирішиться питання: бути чи не бути львівському сміттю на Грибовицькому сміттєзвалищі. Також вирішуватиметься питання про надання у користування Львову земельної ділянки у межах Малехова. Про це у коментарі Львівському порталу повідомив депутат Жовківської райради Ігор Муравський.

1

Так, сесія Малехівської сільської ради розгляне договір зі Львовом про спільну діяльність. Зокрема, розглядатиметься питання «Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки зі стабілізації тіла полігону, реалізації комплексного проекту рекультивації полігону, обслуговування існуючого полігону та збірників фільтрату в с.Малехів Жовківського району Львівської області».

Нагадаємо, що, якщо Малехівська сільська рада погодиться на умови Львова, то вона  зобов’язується виділити Львову  користування земельну ділянку площею 2, 5 га, натомість Львів повинен завершити рекультивацію Грибовицького сміттєзвалища та встановити огорожу. Окрім того, Львів зобов’язується вкласти у Малехів кругленьку копійчину: побудувати школу, допомогти з інфраструктурою тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *