ОСТАННІ НОВИНИ

Триває прийом заявок на проект для школярів Friendly School

|

З початку вересня у Львові стартував другий конкурс учнівських проектів Friendly School, який дає можливість школярам самим придумати, яким чином покращити життя у школі, оптимізувати процеси тощо. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

школа

Учні можуть подати проекти до 15 жовтня, після чого група фахівців обере 10 найкращих. Ці команди отримають можливість пройти 10 тренінгів, під час яких успішні та досвідчені люди навчать їх планувати бюджет, створювати логістику проекту, просто прочитають мотивуючі лекції. Тренінги триватимуть з 1 до 15 листопада.

25 листопада відбудеться представлення 10 проектів самими школярами і 2 грудня журі оголосить трьох переможців, проекти яких будуть профінансовані та втілені у життя.

«З 1 вересня знову стартував проект Friendly School. Проект для дітей, які хочуть покращити свою школу, які мають ідеї і бажання і способи реалізації, як її втілити. Проекти можна подавати до 15 жовтня, ще є певний період часу, коли ви можете свою ідею описати і зареєструвати. На даний момент вже є школи, які подали свою ідею. І для того, щоб це зробити, потрібно подати свої заявку у google формі, де є усі етапи опису проекту. За цією google формою ви реєструєтеся і ваша відповідь проходить на електронку. Крім цього, інформацію можна знайти в групах Friendly School у Facebook», – зазначила Христина Мартиняк, координатор проекту.

Friendly School — унікальний для України проект. Основна мета — дати учням можливість взяти на себе відповідальність, повірити у власні сили та отримати досвід.

У 2015 році до участі у проекті подалося 15 шкіл міста. Обрано ТОП-10 найкращих шкіл, які мали змогу пройти навчання із проектного менеджменту з відомими підприємцями, громадськими діячами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *