ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обрали переможців Всеукраїнської спартакіади допризовної молоді

|

Цими вихідними на Навчально-спортивній базі літніх видів спорту Міністерства оборони України успішно завершилися фінальні змагання за програмою Всеукраїнської спартакіади серед допризовної молоді. Про це Львівському порталу повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

imag9211_1474960423_448x253_3_0

Участь у змаганнях взяли понад 200 юнаків, які представляли 21 збірну із різних областей України та міста Києва. Кращих визначали в особистому та командному заліках із бігу на 100 та 3 000 метрів, підтягуванні, плаванні, метанні гранати на дальність, стрільбі та подоланні смуги перешкод.

«Упродовж п’ятиденних змагань за результатами семи видів програми перемогу виборола команда Волинської області, друге місце здобула збірна Вінницької області, а на третьому місці опинилися допризовники із м. Києва. Господарі змагань – представники Львівщини, посіли 9 місце», – розповіла заступник начальника управління Оксана Вацеба.

Варто зазначити, що змагання відбувались під егідою Міністерства молоді та спорту України та за підтримки Міністерства оборони України, управління фізичної культури і спорту Львівської облдержадміністрації, Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.

Довідка

Всеукраїнська Спартакіада серед допризовної молоді проводиться з метою удосконалення фізичної підготовленості допризовної молоді до служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях, утворених відповідно до Законів України у правоохоронних органах, рятувальних та інших спеціальних службах.

Виховання молодого покоління українців почуття патріотизму, морально-психологічної стійкості, прагнення до занять фізичною культурою і спортом, зважаючи на складну соціально-економічну ситуацію в країні та потребу української армії у високопрофесійних кадрах, є пріоритетними завданнями державної політики та важливою складовою фізичної підготовки юнаків до подальшого проходження військової служби.

Фото: ЛОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *