ОСТАННІ НОВИНИ

Поліції вдалося розкрити резонансний замах на вбивство бізнесмена Копитка, - журналіст

|

Поліцейські Львівщини розкрили справу про замах на вбивство підприємця Богдана Копитка. Ро це у Facebook повідомив львівський журналіст-криміналіст Микола Савельєв, передає кореспондент Львівського порталу.

kopitko

Згідно з його повідомленням, замах був скоєний через бізнесові питання.

«Щодо розкриття замаху на підприємця Богдана Копитка біля Старого Села. За офіційною інформацією – розкрито. Основна версія – бізнесова. Основна заслуга в розкритті – карного розшуку Львівської області. За попередньою інформацією, затримано 4 (четверо). Чоловіки зі Львова, Чернівців, Києва і Тернополя (інші джерела кажуть – з Житомира)»,0 написав журналіст.

Також він зазначив, що затримані об’єднались під час АТО.

«Їх познайомила і об’єднала війна. Як мінімум двоє – колишні бійці добрбатів. Наразі все», – уточнив М. Савельєв.

Цікаво, що завтра у Києві відбудеться брифінг за участі міністра внутрішніх справ, генерального прокурора та начальника кримінальної поліції щодо розкриття цього злочину. Попередньо цей брифінг для журналістів мав відбутися сьогодні, 27 вересня, у Львові, втім його відмінили.

Нагадаємо, 29 серпня, близько 10.30, поблизу села Старе Село Пустомитівського району внаслідок вибуху автомобіля «Мерседес» загинули троє охоронців очільника львівського підприємства. Ще один отримав поранення. Бізнесмен, який їхав в іншому автомобілі позаду – не постраждав.

Як попередньо встановили правоохоронці, вибуховий пристрій був закладений під дорожнє покриття і приведений в дію дистанційно, після чого авто було обстріляно з автоматичної зброї.

Згодом на місці вибуху автівки було знайдено саморобні снаряди.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *