ОСТАННІ НОВИНИ

Вулицю Богданівську обіцяють відкрити менш як за два місяці

|

У Львові триває ремонт вулиці Богданівської на ділянці від вулиці Золочівської до вулиці Тракт Глинянський, проте її обіцяють відкрити вже до середини листопада. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

1

Реконструкція передбачає заміну інженерних мереж та дощоприймачів, влаштування асфальтобетонного покриття, облаштування велодоріжки, встановлення павільйону на зупинці громадського транспорту тощо. Роботи стартували на початку вересня, завершити їх планують до середини листопада.

Вартість робіт за договором підряду становить 22,167 мільйонів гривень. Цьогоріч же з міського бюджету виділено 20 мільйонів гривень.

Ремонт на цій частині вулиці було розпочато ще в попередні роки управлінням капітального будівництва міськради – йдеться про ділянку від вулиці Тракт Глинянський до вулиці Дорога Кривчицька. Відтак, залишилась лише частина від вулиці Дорога Кривчицька до вулиці Золочівської.

2

За словами начальника міського управління інженерного господарства Романа Заріцького, станом на сьогодні на ділянці від вулиці Золочівської до Старознесенської розібрано 610 м дорожнього покриття, влаштовано корито під дорожню основу та піщану основу під проїжджу частину, а також облаштовано дощовий колектор під мостом.

Заплановані обсяги робіт:

– довжина ділянки реконструкції вулиці – 760 м;

– відновлення дорожнього покриття в асфальтобетоні – 10240 м²;

– ремонт тротуарів в асфальтобетоні – 4825 м²;

– влаштування велодоріжок з асфальтобетону – 1650 м²;

– встановлення бордюрів – 1520 м;

– заміна дощоприймачів з гідрозатворами – 24 шт;

– встановлення павільйону на зупинці громадського транспорту – 1 шт.

«Зараз тут стара основа з грубоколотого каменю, яка вже давним-давно вийшла з придатного для експлуатації стану. Відтак, тривають роботи з її демонтажу. Проектом тут передбачено асфальтобетонне покриття, заміну водопроводу на всій протяжності, повний благоустрій – освітлення, велодоріжки тощо», – розповів головний інженер компанії-підрядника Олександр Добоні.

Паралельно тривають роботи з реконструкції ділянки вулиці Богданівської від вулиці Золочівської до вулиці Пластової, розпочаті в липні цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *