ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО знову жертви

|

За минулу добу у зоні АТО загинув один український військовослужбовець, а ще шість бійців зазнали поранень. Про це 24 вересня на брифінгу повідомив речник Міноборони з питань АТО Олександр Мотузяник.

АТО

За його словами, загалом за минулу добу у зоні АТО відбулося 28 ворожих обстрілів.

За даними управління розвідки Міноборони України, противник продовжує порушувати режим припинення вогню: на окремих напрямках поряд зі стрілецькою зброєю обстріли здійснюються з 82 та 120-мм мінометів.

Також зафіксовано чергові факти постачання матеріально-технічних засобів з території РФ.

“До залізничної станції “Довжанська Нова” (район Свердловськ) прибуло 6 цистерн з пально-мастильними матеріалами (300 тонн; чотири цистерни з дизельним паливом та дві з бензином) та 2 криті вагони”, – повідомили у розвідці.

Окрім того у лавах бойовиків відбулася чергова ротація: до району н.п.Ясинувата переміщено підрозділи 604 Центру спеціального призначення “Витязь” (Балашиха, Московська обл.) Федеральної служби військ Національної гвардії РФ.

Українські військові зафіксували три прольоти ворожих безпілотників у районах н.п.Авдіївка, донецького аеропорту, Пісків та н.п. Гранітне.

Представникам СММ ОБСЄ надано інформацію про наявність артилерійських систем калібром понад 100-мм, самохідних артилерійських систем та 122-мм реактивних систем залпового вогню “Град” у районах н.п.Горлівка, Макіївка, Донецьк та Кремінець.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *