ОСТАННІ НОВИНИ

Співробітники Держприкордонслужби припинили чергові спроби тютюнової контрабанди

|

Протягом минулої доби були припинені п’ять спроб незаконного переміщення сигарет. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Державної прикордонної служби України.

сигарети

Так, прикордонники відділу «Красноїльськ» Чернівецького загону завадили тютюновій контрабанді на українсько-румунському кордоні. У ході реалізації оперативної інформації про протиправну діяльність, військовослужбовці здійснили перевірку ймовірного напрямку переміщення тютюну та викрили поблизу кордону двох невідомих. Останні, помітивши правоохоронців, покидали 4 пакунки з цигарками та втекли. У залишеній ноші знаходились майже 2 тисячі пачок сигарет, які наразі доставлені в прикордонний підрозділ.

Крім того, перевезти майже 600 пачок курива через кордон намагалися як наші співвітчизники, так і іноземці в конструктивних особливостях своїх автівок. Як результат, порушники втратили не лише свій товар, а й транспортні засоби.

Зокрема, у пункті пропуску «Порубне» співробітники Чернівецького загону виявили автомобіль «Таврія», яким громадянин України намагався провезти 80 пачок сигарет, сховавши їх в панелі приладів та під обшивкою сидінь. Сума оцінки сигарет та вилученого авто склала 13 тисяч гривень.

Також в пункті пропуску «Вилок» прикордонники Мукачівського загону вилучили 500 пачок сигарет. Громадянин Угорщини незаконно перевозив куриво в газовому балоні автомобіля «Ауді». Знайдені сигарети вилучено та встановленим порядком передано взаємодіючим підрозділам. Було вилучено і автомобіль, як засіб переміщення контрабанди. Сума оцінки тютюну та автівки склала майже 29 тисяч гривень.

240 пачок сигарет прикордонники знайшли в мікроавтобусі «Рено», який прямував через пункт пропуску «Устилуг». Водій автівки, громадянин України, сховав їх під обшивкою стелі транспортного засобу. Ще 400 пачок сигарет були знайдені в рейсовому автобусі української реєстрації, який їхав до Польщі через пункт пропуску «Ягодин». Тютюнові вироби знаходилися в салоні автобуса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *