ОСТАННІ НОВИНИ

Учасники АТО проводять «Уроки мужності» для юних спортсменів

|

З початком нового навчального року в системі дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львівщини проведуть «Уроки мужності» із запрошенням новітніх Героїв України – учасників АТО.  Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

uroki-muzhnosti

Зокрема юні спортсмени – вихованці ДЮСШ «Атлант» міста Борислава за участю представників батьківського комітету зустрілися з учасниками АТО. Тематичний урок мужності провів Голова спілки воїнів АТО А. Саган, який зазначив про необхідність гарту та фізичної підготовки молодого покоління – майбутніх захисників Вітчизни, а також про важливу роль волонтерів і допомогу військовим від населення.

Юні спортсмени львівської ДЮСШ «Іскра» з непідробною увагою вислухали директора школи Володимира Набойщікова, який розповів про загиблого учасника військових дій в зоні АТО Олександра Бірюкова – батька талановитої львівської велосипедистки Юлії Бірюкової, як одного із тих, хто зі зброєю в руках боронив східні рубежі нашої держави для того, щоб тут у місті Львові, юні спортсмени мали змогу спокійно тренуватися й виступати в у різноманітних змаганнях.

в ДЮСШ «Спартаківець» такий урок мужності провів учасник АТО – тренер-викладач ДЮСШ «Спартаківець» Федір Буяр. Він розповів учасникам відкритого чемпіонату Львівської обласної організації ФСТ «Україна» з тенісу «Кубок Тел-Сат» про події на сході України та героїзм воїнів, про те як і в яких умовах вони захищають нашу землю від ворогів.

Загалом подібні «Уроки мужності» тривають і в інших ДЮСШ Львівської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *