ОСТАННІ НОВИНИ

У Бродах злодії «обчистили» три КамАЗи

|

У Бродах злодії викрали з трьох КамАЗів шість акумуляторів. Поліцейські встановлюють особи зловмисників, причетних до скоєння крадіжки та застерігають – обирайте відповідально місця для паркування автомобіля на ніч. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

kamaz

У Бродівське відділення поліції 20 вересня із заявами про крадіжки акумуляторних батарей з вантажних автомобілів звернулись двоє місцевих мешканців. За словами заявників, один з яких є власником одного, а інший – двох автомобілів КамАЗ, вантажівки були запарковані біля їх будинків. Крадіжки були вчинені вночі. Зловмисники заволоділи шістьма акумуляторними батареями (по дві з кожної вантажівки).

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Наразі працівники поліції встановлюють осіб, причетних до скоєння крадіжки та кваліфікують злочин відповідно до норм Кримінального кодексу України. Проводяться слідчі дії.

Правоохоронці вкотре застерігають – обирайте відповідально місце для паркування свого автомобіля на ніч. Бажано для цього користуватись відповідно обладнаними стоянками з охороною, проте якщо такої можливості немає, прослідкуйте щоб це було добре освітлене місце, яке видно з вікон вашого будинку. Автомобілі обладнуйте електронними та механічними протиугонними засобами і не залишайте нічого цінного у салоні авто.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *