ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині затримали чоловіка, що в лісі зі зброєю напав на подружжя

|

На Львівщині поліцейські повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні розбійного нападу. Як встановили працівники Дрогобицького відділу поліції, зловмисник, погрожуючи зброєю подружній парі, заволодів їх грошима та золотими ювелірними виробами. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

затримано злодія

Як встановили під час досудового розслідування правоохоронці, 22 серпня вночі 44-річний мешканець Трускавця, котрий раніше вже вчиняв розбій, у лісовому масиві неподалік одного з санаторіїв, розташованого у Дрогобицькому районі, скоїв розбійний напад на подружню пару. Погрожуючи чоловіку та дружині зброєю, зловмисник заволодів їх грошима та золотими прикрасами на загальну суму майже 38 тисяч гривень.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, невдовзі матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом будуть скеровані на розгляд суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *