ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова з’їжджаються найкращі ITшники з Європи

|

Восени до міста Лева  завітають більше ніж 2500 ІТ-фахівців із Центральної та Східної Європи аби відвідати масштабний захід – Lviv IT Arena. Про це Львівському порталу повідомили організатори.

press_relize_lviv_it_arena_2016_2_

У 2015 році конференцію назвали найкращою ІТ-подією  України. Цьогоріч вона відбуватиметься із 30 вересня до 2 жовтня на стадіоні Arena Lviv. Подія об’єднає 2000 професіоналів галузі для нетворкінгу і представить найновіші українські ІТ-розробки у рамках Tech Expo.

Серед учасників конференції – понад 30% іноземців, а спікери представлятимуть переважно Західні ринки та бізнеси. Конференція повністю англомовна і розділена на три потоки: Product, Business та Technology, які зосереджені на різних аспектах ІТ-сфери.

Серед спікерів Lviv IT Arena – міжнародні експерти із Twitter, Microsoft, Deloitte, Spotify, Philips. Також кіноутом події буде легендарна Естер Дайсон – найвпливовіша жінка ІТ світу за версією New York Times, мультимільйьонер та інвестор.

«Сьогодні тільки у Львові працює близько 15 тисяч ІТ-спеціалістів, а загалом український IT-сектор налічує близько 100 тисяч професіоналів, і їхня кількість щорічно збільшується на 20%. ІТ-індустрія України, та й цілого світу, зростає та змінюється дуже стрімко. ІТ-спеціалісти весь час розвиваються, здобувають нові навики, розробляють нові технології – тому вкрай необхідними є платформи для обміну знаннями. Ми раді долучатися до організації Lviv IT Arena вже третій рік поспіль, щоб надати можливість більш ніж 2 тисячам ІТ-фахівцям зі всього світу збиратись у зручному форматі для спілкування, обміну професійною інформацією та досвідом,”- розповів генеральний директор ELEKS, компанії-співорганізатора конференції Руслан Захарченко.

Учасників події чекає битва стартапів та масштабна виставка технологічних розробок – Tech Expo, де будуть представлені  інноваційні продукти зроблені в Україні: серед них перший український електрокар, військові розробки та розумний годинник. Завершиться конференція масштабним шоу Futureland Festival для 5000 гостей під музику одного із сотні найкращих діджеїв світу – Netsky. Деталі на сайті itarena.lviv.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *