ОСТАННІ НОВИНИ

«Укрзалізниця» співпрацюватиме із Siemens та Pesa

|

У рамках виставки InnoTrans 2016 у Берліні «Укрзалізниця» підписала меморандуми про співробітництво з компаніями Siemens та Pesa Bydgoszcz. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Укрзалізниці.

укрзалізниця

За даними залізничників, 20 вересня 2016 року, в рамках робочої поїздки делегації  ПАТ «Укрзалізниця» на чолі з Войцехом Балчуном до Берліну (Німеччина) відбулося підписання меморандумів про співробітництво з компаніями Siemens та Pesa Bydgoszcz.

Так, підписаний меморандум із Siemens має стати основою для подальшої співпраці з компанією, зокрема щодо можливого укладення контрактів з проектів на поставку рухомого складу та обладнання для нього, обладнання і систем для залізничної інфраструктури, виконання технічних сервісних робіт, а також створення спільних виробництв. Підписанню документу передували кілька зустрічей експертів ПАТ «Укрзалізниця» та компанії Siemens, на останній з яких у липні цього року й було прийнято рішення про підготовку та підписання відповідної угоди між сторонами щодо намірів про співпрацю.

Також Войцех Балчун підписав меморандум про співробітництво з АТ «Рейкові транспортні засоби Песа Бидгощ») – найбільшим у Польщі виробником залізничного рухомого складу. Передбачається, що серед можливих напрямків співпраці з польським партнером буде виготовлення і модернізація залізничного рухомого складу, в тому числі локомотивів, дизельних, електричних тягових транспортних засобів і пасажирських вагонів.

Нині Укрзалізницею експлуатується 11 рейкових автобусів та 2 двовагонні дизель-поїзди виробництва Pesa Bydgoszcz.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *