ОСТАННІ НОВИНИ

У «Шегині» прикордонники «збагатились» на тонну заборонених продуктів

|

Упродовж доби у пункті пропуску «Шегині–Медика» працівники Львівської митниці вилучили майже тонну товарів, обмежених до ввезення в Україну. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС України у Львівській області.

1

Так, зафіксовано 5 випадків незаконного переміщення товарів. Зокрема  громадяни України, мешканці Львівщини намагались ввезти з Республіки Польщі  смугою руху «зелений  коридор» 500 кг насіння ячменю виробництва Німеччини, понад 400 кг різних продуктів харчування: лимони свіжі, корінь петрушки, каву в зернах, сосики курячі, макарони, борошно, паштет курячий, маслини, а також  ігристе вино. Слід зауважити, що згідно з чинним законодавством переміщення цих товарів обмежено.

2

Зазначений товар, як правило, приховували в  багажному відділенні та салоні автомобілів. Відповідно до вимог чинного законодавства, про переміщення цих товарів громадяни працівників митниці не повідомляли. Так вони порушили  вимоги ст. 471 Митного кодексу України, тому щодо них складено протоколи про порушення митних правил, товари вилучено до розгляду справ у суді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *