ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройдуть змагання з автослалому

|

У неділю, 25 вересня, на території парку культури ім. Богдана Хмельницького проходитимуть заключні змагання з перегонів класу «Автослалом» Всеукраїнської чемпіонської серії з автомобільного слалому «Кубок Лева 2016». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

11

У змаганнях візьмуть участь команди з Вінниці, Івано-Франківська, Тернополя, Хмельницького, Києва, Одеси, Львова та інших міст України.

Автослалом – це перегони, які відбуваються на час по розміченій стійками території з крутими поворотами та розворотами на 180 градусів заднім і переднім ходом.

Такий вид спорту придумали для стимулювання навиків керування автомобілем, як професійних, так і простих водіїв. Метою є залучення молоді до заняття спортом та популяризації заняттям спортом серед громадян України.

«За хорошою традицією восени ми вчетверте поспіль приймаємо Всеукраїнську чемпіонську серію з автослалому. Оскільки це останній етап – фінал, ми очікуємо багато учасників з усієї України, що безперечно подарує багато драйву та адреналіну як учасникам, так і глядачам», – розповів один із організаторів змагань Юрій Потюк.

План заходу:

09:00 год. – початок прийому заявок

12:00 год. – реєстрація, інструктаж, тренувальні заїзди

13:00 год. – урочисте відкриття

13:30 год. – залікові заїзди

18:00 год. – нагородження, закриття заходу

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *