ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові настав час Porsche

|

У Львові вчора, 20 вересня, відбулося урочисте відкриття другого за розміром офіційного дилерського центру Porsche в Україні – «Порше Центр Львів». Новий дилерський центр надає повний комплекс послуг із продажу автомобілів Porsche, оригінальних запчастин та аксесуарів, а також сервісного обслуговування, передає кореспондент Львівського порталу.

7

«Porsche успішно підкорює світові ринки і показує чудові робочі показники. Тому ми горді, що бренд Porsche зараз має змогу відкрити своє представництво у західній Україні. Не зважаючи на те, що зараз Україна преживає складні часи, вона залишається одним з найперспективніших ринків. Ми дуже цінуємо наших місцевих інвесторів за те, що вони продемонстрували сміливість і впевненість у створенні цього центр», – розповів директор з продажів Porsche у Центральній на Східній Європі Крістіан Штекель.

2

Будівництво Центру розпочалося у травні 2014 року, а у серпні 2016-го відбулося технічне відкриття нового дилерського центру, який прийняв своїх перших гостей та клієнтів.  Площа виставкової зали «Порше Центр Львів» становить 416 кв.м., сервісної зони – 454 кв.м.

У шоурумі представлено 6 автомобілів – актуальний модельний ряд Porsche Exclusive. Високий рівень обслуговування клієнтів під час придбання та обслуговування автомобілів забезпечують 20 співробітників дилерського центру.

1

«Ми дуже раді привітати 5 Порше Центр в Україні до нашої сім’ї Порше Центрів. Я думаю,що це буде феноменальна й чудова річ для наших клієнтів. Ми тут є щоб допомогти, щоб кадри знали, що робити. Бажаю успіхів всій команді», – сказав голова правління групи компанії «Віннер» в Україні Петро Рондяк.

Для реалізації сервісної підтримки клієнтів діє сучасний сервісний центр з обслуговування автомобілів Porsche. Нове сервісне обладнання, 5 підйомників  станції технічного обслуговування, серед яких діагностичний пост та пост регулювання розвалу-сходження, власний склад запасних частин, персонал, який на регулярній основі проходить технічне навчання за програмами Porsche AG, у поєднанні з індивідуальним підходом і уважним ставленням до вимог клієнта дозволяють виконувати гарантійний ремонт, технічне обслуговування та будь-які інші види робіт відповідно до високих критеріїв якості Porsche. Щодня дилерський центр готовий надати сервіс щонайменше 7 автомобілям Porsche будь-якої моделі та року випуску.

5

Реалізована архітектурна концепція «Порше Центр Львів», яка повністю відповідає новим стандартам Porsche, надає клієнтам переваги та нові можливості при виборі автомобіля Porsche. Ознайомитися із ексклюзивними кольорами, відчути на дотик матеріали оздоблення, побачити графічну модель майбутнього автомобіля можливо у спеціальній кімнаті для конфігурації автомобіля, яка розташована на першому поверсі виставкової зали. Реалізуючи індивідуальний підхід до клієнта, персонал автоцентру надасть повну консультацію при виборі автомобіля мрії, допоможе підготувати комплектацію за індивідуальними уподобаннями та на найбільш вигідних умовах, перевершуючи очікування найвибагливіших клієнтів. До замовлення доступні всі моделі Porsche, передбачені для європейського ринку. А широкий вибір автомобілів у наявності у дилерському центрі задовольність потреби тих покупців, які бажають керувати автомобілем вже зараз.

3

Для цінителів дизайну Porsche в автоцентрі представлена колекція аксесуарів Porsche Driver’s Selection: повсякденний та спортивний одяг, галантерея, колекція валіз, інвентар для активного відпочинку, колекційні моделі автомобілів і багато іншого, що підкреслить приналежність до обраного кола шанувальників Porsche.Орієнтуючись на майбутнє, у «Порше Центр Львів» реалізовано та підготовлено інфраструктуру для продажу і сервісу електромобілів. Для власників гібридних автомобілів діє сервіс заряджання батареї від зовнішньої електромережі.

4

«Зараз ми має дві моделі такі як Porsche Cayenne і Panamera, які є гібридними – вони і їздять на пальному, і на батареї. Це вже два типи авто, які йдуть в ногу з часом і переходять на більш економічні джерела енергії. Варто додати, що всі клієнти, які обираю.ть ці авто, отримають також підзарядну станцію, тому у них одразу відпадає питання, де зарядити автомобіль», – зазначив директор «Порше Центр Львів» Артур Щур.

6

«Порше Центр Львів» розташований на вулиці Дж. Вашингтона, 8, що дає можливість здійснювати комфортний тест-драйв автівок на окраєні чи поза містом. Центр надає кращий сервіс через легендарні автомобілі кожного дня та кожному клієнту, відкриваючи приголомшливий світ нових можливостей від Porsche.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *