ОСТАННІ НОВИНИ

«У вашого сина проблеми…» На Львівщині злодії виманили у бабусі чималу суму

|

На Львівщині зловмисники видурили у 88-річної пенсіонерки майже дев’ять тисяч гривень, пообіцявши «викупити її сина з поліції». Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Львівській області.

пенсіонерка

До Стрийського відділу поліції 16 вересня надійшло телефонне повідомлення від 88-річної місцевої мешканки про те, що невідомі особи шахрайським шляхом заволоділи її коштами.

«Як встановили працівники поліції,  до пенсіонерки посеред ночі на стаціонарний телефон зателефонував невідомий та повідомив, що її син потрапив до поліції. Чоловік зазначив, що цю проблему можна вирішити і її сина відпустять, якщо вона передасть їм певну суму грошей. Жінка, побоюючись нашкодити своїй дитині, діяла за вказівкою зловмисників: спочатку віддала гроші, а вже за якийсь час передзвонила до сина і з’ясувала, що жодних проблем з поліцією у нього не було», – повідомляють правоохоронці.

У такий спосіб зловмисникам вдалося виманити у пенсіонерки близько дев’ять тисяч гривень.

«Ми звертаємося насамперед до місцевих мешканців, літні батьки котрих проживають самі. Поговоріть з ними про такі випадки, попередьте їх про таку небезпеку. У жодному випадку не слід передавати зловмисникам гроші. Телефонуйте до родичів, повідомляйте у поліцію та завжди перевіряйте інформацію, яку отримуєте від невідомих людей», – зазначив начальник Стрийського відділу поліції підполковник поліції Іван Малиш.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *