ОСТАННІ НОВИНИ

Майже 200 пар у Львові скористались послугою «Шлюб за добу»

|

У Львові сервісом «Шлюб за добу» скористалось вже майже 200 пар. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Головного територіального управління юстиції у Львівській області.

shlyub

При цьому, одружитися за новою процедурою тут можна у трьох локаціях: Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай», на стадіоні «Арена Львів», а також у Міжнародному аеропорту «Львів» ім. Д.Галицького.

Як наголосив очільник Мінюсту Павло Петренко, скористатися новою послугою може будь-яка українська пара. Для цього потрібно зателефонувати або зв’язатися через Інтернет з організаторами, обрати зручний час, дату, місце і, за бажанням, додаткові послуги та приїхати на церемонію.

«Вартість церемонії варіюється в залежності від набору додаткових послуг. Базова ціна у Львові становить від 2000 до 2500 гривень у робочі дні і трохи дорожче у вихідні та на свята. Водночас, ми прийняли принципове рішення: якщо до шлюбу йтимуть учасники АТО, то ця послуга буде безкоштовною. Тобто сплатити потрібно буде лише 85 копійок державного мита», – зауважив Міністр юстиції.

За його словами, Львів став п’ятим із шести міст, де має стартувати пілотний проект. Нині дану послугу також можна отримати у Сєвєродонецьку, Маріуполі, Одесі та Києві. На початку вересня до «пілоту» приєднається Херсон.

Він повідомив, що за 3 тижні з моменту запуску сервісу ним скористалися уже майже 200 молодят.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *