ОСТАННІ НОВИНИ

До кінця вересня на кордоні із Польщею може запрацювати окрема смуга для об’їзду транзитних автівок

|

За один-два тижні на кордоні із Польщею у пунктах пропуску «Рава-Руська» і «Краківець» громадяни із українськими номерами зможуть об’їжджати чергу транзитних авто. Про це у коментарі Львівському порталу повідомив керівник сектору з питань взаємодії із засобами масової інформації Володимир Шеремет.

кордон

За його словами, такий експеримент дозволить зменшити черги на кордоні.

Почне експеримент працювати за  тиждень-два, поки Служба автомобільних зробить розмежування. Ситуація в тому, що у нас з 16 березня в цих двох пунктах пропуску всередині відбувається розмежування автомобілів з транзитною реєстрацією та з українською. Це вже є. Але проблема виникла в тому, що перед пунктом пропуску є черги і не вдавалося відчути суть цього експерименту», – зазначив він.

«Тому ми задумали перед пунктом пропуску зробити окрему смугу для учасників, які мають транзитні нормера, і на українську. Ми домовилися і зараз відбувається встановлення вказівників», – додав В. Шеремет.

За словами речника прикордонників, після введення експерименту ситуація перед пунктом  пропуску виглядатиме таким чином

«Перед пунктом пропуску, якщо буде черга, по зустрічній полосі буде виокремлено полосу  для авто української реєстрації і вони будуть об’їжджати».

Раніше Львівський портал писав, що на двох пунктах пропуску зроблять розділять черги для авто  іноземної та української реєстрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *