ОСТАННІ НОВИНИ

Батьки Кузьми просять Садового перестати піаритися на їх біді

|

Батьки загиблого Андрія Кузьменка просять мера Львова і чиновників лишити їх у спокої зі сквером імені Кузьми. Відповідну заяву оприлюднила спільнота «Скрябін» у Facebook , передає кореспондент Львівського порталу.

skver

У заяві йдеться про те, що міська влада скинула усю відповідальність за проект на плечі батьків.

«Проект скверу у Львові місця щасливих людей – нежиттєздатний. А. І. Садовий, очевидно, не подумав, коли пропонував цей проект, в честь Кузьми Скрябіна. Це виглядає все настільки цинічно і лицемірно, що ніби мама Андрія сама збирає гроші на цей сквер!! Нам, батькам, дружині і дочці, такою ціною принижень абсолютно не потрібно сквер у Львові – тому ми вирішили відмовитися від цієї ідеї-фікс і більше не повертатися до неї. В липні минулого року я таку заяву в мерію вже написала на ім’я Садового, але це було перед виборами мера і мене, на превеликий жаль, умовили не давати ходу заяві. Прохання всіх причетних, дайте мені, і душі мого сина спокій»,- йдеться у заяві.
«В Україні створено вже багато скверів, мурал, пам’ятників, стіни пам’яті, перейменовані вулиці. Все це робили небайдужі люди, які тільки спиталися нас батьків дозволу, а не втягували нас напівпритомних від горя у свої лицемірні плани. Андрій би це все припинив давним-давно. Отже, кінець тій тяганині, блюзнірству і обіцянкам. Хай і надалі на пл. Гасина стоїть добротний павільйон з пивом і сміттєві баки під боком бібліотеки імені Стефаника. Оце напевно і є те відповідне місце відпочинку для щасливих львів’ян. Дайте нам спокійно жити без ваших ефемерних ідей, Андрій Іванович. Нам і так нелегко, а тут ще ваші, очевидно, передвиборні обіцянки-цяцянки. Ще раз настійно прошу, залиште нас всіх у спокої», – додається у заяві.

Нагадаємо, що в липні 2015 року батьки Кузьми зверталися до місцевої влади Львова з подібною заявою.  

У серпні цього року міська рада Львова повідомила, що у місті збирають кошти на облаштування цього скверу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *