ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові біля нічного клубу на групу людей напали озброєні грабіжники

|

Патрульні у Львові затримали трьох осіб, яких заявники звинувачують у побитті та погрозах пістолетом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції міста.

1

Сьогодні, близько 2.00 год. надійшов виклик про побиття та погрози пістолетом біля одного з нічних клубів на проспекті Чорновола.

Інспекторам заявники розповіли, що невідомі особи на позашляховику Toyota Land Cruiser побили їх, забрали телефон, документи та ключі від автомобіля. А ще, за їх словами, погрожували пістолетом. Коли патрульні приїхали на місце, то згаданий автомобіль саме виїжджав з прилеглої до клубу території.

Екіпаж заблокував виїзд позашляховику. Двох осіб затримали, один намагався втекти. Його затримали на вулиці Окуневського.

«Поруч з ним знайшли предмет, схожий на пістолет та пакунок з речовиною, що ззовні нагадує амфетамін. Одного із заявників забрали до лікарні зі зламаним носом та щелепою. На місце події викликали слідчих», -повідомляють патрульні.

Власник автомобіля має зареєстровану на себе рушницю та пістолет для відстрілу гумових куль. «Підозрювані стверджують, що нікого не били, лише пошарпали і пістолетом нікому не погрожували. Однак свідки повідомили, що особи з Toyota Land Cruiser таки нанесли тілесні ушкодження хлопцям, погрожували пістолетом та намагалися одного з них насилу посадити в автомобіль. Тепер справою займаються слідчі», – резюмують патрульні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *