ОСТАННІ НОВИНИ

Олімпійці не можуть поселитись в подаровані Кличком квартири

|

Олімпійський чемпіон Олег Верняєв поскаржився у одній із соціальних мереж, що вже рік мріє про можливость посилитись у подаровану Кличком квартиру, але ніяк не може дочекатись, коли будинок здадуть в експлуатацію, передає Львівський портал.

kvartira-vernyayeva

«У березні 2015 року мені, Жану (Беленюку – ред.) і Ігорю (ймовірно Радівілову – ред.) мер міста видав «сертифікат на квартиру», насправді ж просто диплом. Нам сказали, що в жовтні 2015 року будинок буде зданий. Вчора мені сказали, що будинок буде зданий в другій декаді 2017 року. Чесно сказати відчуваю себе, людиною на якій можна просто попіаритися, як це і часто буває!

Моє «золото» та «срібло» Олімпійських ігор, «срібло» Жана виявляється не варте того, щоб нам просто дати вже готові квартири. Від усюди «спливає» питання, а навіщо бути там де тебе не поважають?», – написав Олег Верняєв.

Окрім того, гімнаст натякнув на несправедливість, що переможець Євробачення одразу отримав готову 3-кімнатну квартиру, а спортсмени змушені рока чекати добудови високоповерхівки.

Нагадаємо, львів’янину Тарасу Міщуку, що здобув бронзову медаль з веслування на Олімпіаді в Ріо, також не одразу надали житло. Проте мер Львова Андрій Садовий все ж пообіцяв дали йому ключі від квартири до 15 вересня. Наразі спортсмен їх ще не отримав…

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *