ОСТАННІ НОВИНИ

У Сокалі жінка під гіпнозом віддала речей на сто тисяч

|

На Львівщині шахрайки видурили у молодої жінки  цінностей на 100 тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадження за статтею «шахрайство». Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

золото

До Сокальського відділення поліції за допомогою звернулась 26-річна мешканка міста Сокаль. Заявниця повідомила, що на вулиці до неї підійшли дві жінки та обманним шляхом заволоділи її ювелірними виробами, а саме: золотими перснями сережками, кулонами, а також сумочкою та іншими особистими речима на загальну суму близько ста тисяч гривень.

За словами жінки, всі ці речі вона сама винесла з дому і віддала незнайомкам. Як припустила заявниця, шахрайки володіють прийомами гіпнозу, тому вона не усвідомлювала що робить, виносячи з дому речі та цінності.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 КК України (шахрайство -карається штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років). Проводиться досудове розслідування.

Правоохоронці вкотре застерігають – шахраї дуже винахідливі і, видурюючи у людей гроші, цінності та інше майно, постійно вдосконалюють свої методи. Будьте пильними та обережними, спілкуючись з незнайомими людьми, особливо якщо мова йде про гроші. Керуйтесь здоровим глуздом та не поспішайте нікому передавати гроші чи ювелірні вироби, чи інше майно.Завжди встановіть особу того з ким спілкуєтесь, а у випадку якщо ви все ж таки стали жертвою шахрая – звертайтесь у поліцію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *