ОСТАННІ НОВИНИ

Третина затриманих вночі нетверезих водіїв вживала наркотики

|

Патрульні зупинили 12 нетверезих водіїв за ніч, четверо з них – у наркотичному сп’янінні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

1

За добу патрульні склали 14 протоколів за керування транспортними засобами у нетверезому стані. 10 на дорогах Львова та 4 на основних дорогах Львівщини. Лише цієї ночі, оформили 12 протоколів за статтею 130 КУпАП (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

На вулиці Рудненській, нетверезий водій перевернув свій автомобіль. Цю ДТП інспектори виявили під час патрулювання на згаданій вулиці, вчора близько 8 вечора. 47-річний водій автомобіля SsangYong Rexton виїхав на зустрічну перетнувши суцільну смугу, в’їхав на тротуар, а тоді в дерева. Автомобіль перевернувся. При перевірці документів, водій відмовився пред’явити поліс страхування. За це на нього винесли постанову. У чоловіка виявили ознаки сп’яніння. Результат огляду – 1.91 проміле. Тож, на водія склали протоколи за скоєну ДТП та керування у стані алкогольного сп‘яніння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *