ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні поліцейські врятували помираючого львів’янина

|

Львівські патрульні врятували чоловікові життя, якого збив автомобіль. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

патрульні поліцейські

Вчора ввечері патрульні, їдучи на квадрат патрулювання після перезмінки, побачили ДТП на вулиці Луганській. Воно сталося за три хвилини до їхнього приїзду. 31-річний водій Volkswagen Golf здійснив наїзд на 31-річного пішохода. Коли інспектори підбігли до постраждалого він був у дуже важкому стані та зі слабким диханням.

Полісмени викликали медиків. Однак, аби не втрачати дорогоцінні хвилини, надали домедичну допомогу постраждалому. Наклали шини та джгути. У чоловіка були сильно ушкоджені ноги, шия, голова. Допомагали підручними засобами для порятунку чоловіка й інші водії.

Медики забрали чоловіка до лікарні, а згодом повернулися на місце ДТП і повідомили, якщо б патрульні вчасно та професійно не надали допомогу, то, ймовірно, чоловік загинув би.

Водія доставили до медичного закладу для перевірки на стан сп’яніння. Алкоголю в крові не виявили, а ось на стан наркотичного сп’яніння чоловік не дав себе перевірити і лікарі зафіксували відмову. Далі справою займалися слідчі.

Відео Патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *