ОСТАННІ НОВИНИ

На Левандівці батько з немовлям майже годину просидів у душному ліфті

|

У Львові на вулиці Повітряній, 92 через несправність батько з дитиною грудного віку був вимушений просидіти 50 хвилин у ліфті. Про це йдеться у депутатському зверненні  Юрія Моравецького, що має у розпорядженні Львівський портал.

lift

Як йдеться у документі, причиною зупинки ліфта був збій у роботі електроенергії.

« В 10.51 год. мешканець в телефонному режимі повідомив про ситуацію диспетчерську службу ПП Компанія «Астра», яка обслуговує ліфт за вказаною адресою. Через 30 хвилин йому стало важко зберігати витримку та спокій, оскільки: відсутнє освітлення, сильне відчуття браку кисню та дитину не вдалось заспокоїти. Тому постраждалий від хвилювання повторно подзвонив з метою дізнатися інформацію про час прибуття представника підприємства для надання допомоги. Однак у відповідь почув, що не треба їздити у ліфті з дитиною!»,– наголошується у зверненні.

Згодом, через  50 хвилин, заручників ліфта таки звільнили.

«Така ситуація є неприпустимою, оскільки може призвести до небезпечних наслідків. Тільки можна здогадуватись, які наслідки могли би бути, якщо б в кабіні ліфта перебувала людина, хвора на клаустрофобію, астму тощо.

Відтак у запиті вимагається вжити заходів щодо укладання ЛКП «Львівсвітло» договорів з приватними підприємствами, які зможуть забезпечити якісне обслуговування, зокрема своєчасне звільнення людей із кабіни ліфта.

Фото: zz.te.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *