ОСТАННІ НОВИНИ

Як львівські рятувальники відзначили своє професійне свято

|

Сьогодні, 15 вересня, в головному управліні ДСНС України у Львівській області відбулися урочистості з нагоди професійного свята усіх працівників – Дня рятівника. Начальство оголосило головні досягнення рятувальників цього року та нагородили їх відзнаками, передає кореспондент Львівського порталу.

4

З професійним святом рятувальників привітали голова Львівської ОДА Олег Синютка, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин та начальник ГУ ДСНС України у Львовській області Сергій Дмитровський, заступник Львівського міського голови Ростислав Дацків та прокурор Львівщини Юрій Квятківський.

1

«Ми пам’ятаємо та згадуємо рятівників тільки тоді, коли в нас є проблеми. Я пам’ятаю, коли ми проводили підсумкові навчання взимку 2015 року. Я бачив обличчя багатьох керівників районів, які вперший раз бачили вміння рятівників. Я дякую вам за те, що ви є. Я хочу, аби слово «ратівник» завжди звучало для вас гордо», – підкреслив Олег Синютка.

2

3

В свою чергу Сергій Дмитровський наголосив на тому, що рятувальники завжди були, є і будуть готові до ліквідації всіх наздвичайних ситуацій, які можуть виникнути на території області.

5

Окрім привітань, рятівників, які проявили особливу мужність за рік, нагородили відзнаками. Почесними грамотами, подяками, черговими спеціальними званнями, «Знаком пошани» та нагрудними знаками «За відвагу в надзвичайній ситуації», орденами «Честь і слава», медалями «За відвагу на пожежі», «Герой-рятівник» нагородили рятівників, які блискуче виконували професійні задачі, проявили героїзм та безстрашність у виконанні службових обов’язків, а також ветеранів пожежної охорони.

6

7

Фото: Львівський портал

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *