ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові незабаром відбудуться Відкриті ігри за програмою Спеціальної олімпіади

|

У Львові 16 вересня відбудеться відкриття III Відкриті ігри за програмою Спеціальної олімпіади. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Відбуватимуться змагання протягом 16-18 вересня. Це найбільші за всю історію України міжнародні змагання для дітей та молоді з порушенням інтелекту. Атлети будуть змагатися у восьми видах спорту за програмами СО: футбол, флорбол, об’єднаний баскетбол, настільний теніс, плавання, плавання у відкритій воді, каякінг, бочча.

Участь у іграх візьме близько 700 учасників (12 делегації з 8 країн Європи (Литва, Латвії, Польща, Румунія, Швейцарія, Азербайджан, Угорщина, Бельгія), 24 делегації зі 16 регіонів України та 10 делегацій з Львівської області).

Також з 10 серпня запускається ресурс SOOG2016.lviv.ua, який буде діятиме продовж ігор і буде містити в собі всю необхідну інформацію (учасники, новини, результати, фото, відео, чат і т.д.). Найважливішою складовою ресурсу є те, що під час змагань буде он-лайн трансляція з кожної локації за участю ведучих та коментаторів за посиланнями http://razom.tv та http://soog2016.lviv.ua/via/live/.

Також під час ігор на площі Ринок перед входом в Ратушу буде встановлений екран з прямими трансляціями заходу.

Церемонія відкриття заходу відбудеться 16 вересня о 16:00 год. у Львівському кіноцентрі (вул. В. Великого, 14а). На відкритті буде присутній директор Спеціальних Олімпіад Європи/Євразії – Мірослав Крогулєц, а також національні Директора Спеціальних Олімпіад Латвії та Азербайджану.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *