ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові на СТО згорів бус

|

У львів’янина на станції техобслуговування згорів автомобіль. Правоохоронці встановлюють обставини події, відкрито кримінальне провадження. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

горить вантажівка

До Шевченківського відділу поліції Львова 14 вересня о 01.30 надійшло повідомлення про те, що у гаражі на станції технічного обслуговування, розташованої у Шевченківському районі міста, горить мікроавтобус «Мерседес Спринтер».

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Встановлено, що мікроавтобус, який належить 63-річному львів’янину, повністю знищено вогнем. Сума завданих збитків становить  420 тисяч гривень. Постраждалих внаслідок пожежі немає.

Власник іномарки повідомив правоохоронцям, що 13 вересня о 19.30 він залишив свій автомобіль для обслуговування на станції техобслуговування.

Причини пожежі та обставини події встановлюються.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 194 КК України (Умисне знищення або пошкодження чужого майна вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом – карається позбавленням волі на строк від трьох до п’ятнадцяти років). Проводяться слідчі дії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *