ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові до лікарні потрапило ще два збитих пішохода

|

Вчора у Львові троє пішоходів потрапило до лікарні після зіткнення з автомобілями. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

ДТП, кювет

На вулиці під Дубом 57-річний водій вантажного автомобіля «МАЗ», мешканець Львова, скоїв наїзд на 17-річного жителя міста Винники. Юнака з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні.

На вулиці Липинського 29-річний житель міста Винники  скоїв наїзд на 24-річну жінку-пішохода. У постраждалої діагностовано множинні  забої і садна тіла.

Нагадаємо, на вулиці Клепарівській у Львові 47-річний львів’янин, керуючи автомобілем «Мітсубісі Ланцер», скоїв наїзд на 8-річного пішохода, жителя Львова. Постраждалого хлопчика госпіталізовано, у нього діагностували забої.

Всі обставини автопригод, в яких постраждали пішоходи, встановлюються. Відкрито кримінальні провадження за ст. 286 КК України  (Порушення правил безпеки дорожнього руху –  карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *