ОСТАННІ НОВИНИ

Остап Дроздов презентував книгу-вибух, в якій «оголив себе»

Соломія Григор'єва, Львівський портал

|

Сьогодні у стінах Палацу мистецтв відбулась презентація дебютної художної книжки відомого журналіста Остапа Дроздова «№1», передає кореспондент Львівського порталу.

772

«В якийсь момент мені стало тісно в професії, назбирав того, що резонує всередині мене і вийшов на публіку в новому амплуа. Те, що я написав – це не журналістика чи публіцистика. Це абсолютно чиста художня література, де дуже багато мене. Я, навіть, раніше переживав чи не дуже сильно оголив себе. Але потім я відчув, що настав час публікувати роман», – розповів Остап Дроздов.

За словами автора, ідея написання книги жевріла в ньому довгий час.

«Я не знаю, коли відчув себе у цьому мистецтві. Це, здається, завжди було в мені. Бачив багато графоманства пустого, нехаризматичного, і, думаю, це на мене теж повпливало», – вважає журналіст.

771

Також Остап Дроздов розповів, чому обрав таку цікаву назву.

«Я вирішив не паритися з назвою. Бо це номер один. Це мій перший роман, там є герой №1. Та й я ніколи не відрізнявся скромністю», – поділився автор.

Книга просякнена темою, де герой протиставляє себе  загальній масі. 10-річний хлопчик повстає проти несправедливості в суспільстві і це супроводжує його впродовж всього життя. Концепція «Я проти ми» торкає читачів, адже майже у кожного в житті була така ситуація.

773

Окрім того в книзі є багато гумору, «Сходофобії», Львова, біографії та ще багато того, що змушує прочитати «№1».

Фото: Соломія Григор’єва

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *