ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія Львова «бронює» комунальні приміщення для обраних?

|

На сайті міської ради Львова не розміщується повна інформація про вільні комунальні приміщення. Про це йдеться у депутатському зверненні міського депутата Тараса Чолія, яке має у своєму розпорядженні Львівський портал.

львів

Так, зокрема на сайті комунальної власності відсутня інформація про приміщення за адресою вул.. Каліча Гора, 5.

«На сайті управління комунальної власності розміщена інформація про вільні приміщення. Але, як виявилось, чомусь не про всі. Зокрема, приміщення,  у якому раніше розміщувався військовий комісаріат на вул. Каліча Гора, 5 і яке, відповідно до відповіді на моє звернення, є вільним, чомусь не внесено у цей перелік. Тому закрадається підозра, що це зроблено свідомо що це приміщення лля когось призначене. І це лише один виявлений факт», – йдеться у документі.

Також у зверненні наголошується, що частина приміщень комунальної власності здана в оренду на пільгових умовах формально зареєстрованим, а фактично недіючим юридичним особам.

Таким чином у зверненні вимагається «невідкладно дати доручення керівництву управління комунальної власності розмісити на сайті управління повну інформацію про всі приміщення власності міста із зазначенням інформації про орендарів, умов оренди тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *