ОСТАННІ НОВИНИ

Майже 70% користувачів громадського транспорту Львова – пільговики

|

Більша частина львів’ян, що користуються громадським транспортом, мають пільгові категорії. Про це сьогодні, 15 вересня, під час засідання міськради повідомив начальник управління транспорту Віктор Щир, передає кореспондент Львівського порталу.

маршрутка

За його словами, у Львові більше 300 тисяч пільговиків.

«ВУ  нашому місті більше 300 тисяч чоловік- пільговики. З 1 січня до 31 липня загальна кількість пасажирів – 82, 5 млн, з них пільгами скористалися 52 мільйони.  Електротранспортом перевезено  більше 55 мільйонів, з них пільгових категорій -36 млн. Автотранспортом  перевезено 27 ,з них 15 млн – пільговики»,  – повідомив він.

Щодо відшкодування коштів перевізникам за людей пільгових категорій, чиновник заявив:

«Ці завдання було скинуте на місцеві ради. В міському бюджеті на 2016 закладено 10 мільйонів грн. на перевезення пільговиків автоперевізникам і  більше 35 мільйонів – електротранспорту. Відшкодовано авто перевізникам більше 5 млн, електоранспорту – 20, 4 млн грн..».

Також В. Щир зазначив, що з початку року до міськради надійшло  676 скарг громадян щодо користування громадський транспортом, з 135 скарг – по пільгових категоріях.

Додамо, що сьогодні перевізники Львова заявили, що знову розпочнуть страйк, якщо їх вимоги не почнуть виконувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *