ОСТАННІ НОВИНИ

Чоловік зі зброєю обікрав кількох львів’ян

|

Патрульні затримали ловіка, що погрожував жінці зброєю та викрав кілька мобільних телефонів. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

2

Сьогодні, опівночі, патрульні отримали виклик про бійку на вулиці Лукаша. Інспектори прибули на місце та виявили скупчення людей. Коли полісмени врегулювали ситуацію, до них звернулося двоє громадян, які розповіли про невідомого, який погрожував жінці предметом схожим на зброю, а також заволодів мобільним телефоном одного з чоловіків.

Патрульні виявили зловмисника неподалік. При поверхневій перевірці в нього знайшли інструменти, квитанції з ломбардів та декілька мобільних телефонів, походження яких він не зміг пояснити. Також, на прилеглій території, інспектори виявили предмет схожий на зброю.

4

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Підозрюваного перевірили в медичному закладі на стан алкогольного сп’яніння. Результат тесту показав 0.62 проміле. Чоловік стверджував, що погано себе почуває. Інспектори доставили його до травмпункту. Лікарі запевнили, що з ним все гаразд.

1

Патрульні доставили його до Франківського відділу поліції, де встановили, що громадянин вже підозрюється у грабежі, скоєному 13 вересня в Галицькому районі. Вже у Галицькому відділу поліції затриманий викликав вогнеборців і повідомив про пожежу. Патрульні оштрафували його за неправдивий виклик спеціальних служб. Далі затриманим займалися слідчі.

Фото: Патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *