ОСТАННІ НОВИНИ

Вчора на Львівщині згоріли два автомобілі

|

Протягом доби вогнеборці двічі ліквідовували пожежі в автомобілях. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС  України у Львівській області.

gorit-bus

Вчора, 13 вересня, о 16:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в місті Радехів по вул. Транзитна. Пожежа виникла в автомобілі ГАЗ-53. На місце події негайно було направлено рятувальників ДПРЧ-21 м. Радехів. О 17:04 пожежу вдалось локалізувати, та о 17:15 повністю ліквідувати. Вогнем знищено сміття в кузові автомобіля на площі 6 кв. м, пошкоджено салон автомобіля. Причину виникнення займання та обставини події встановлюють правоохоронці.

Цього ж дня о 23:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у Львові по вул. Жовківська в автомобілі «Мерседес Спринтер». Вогнеборці за лічені хвилини прибули на місце події та оперативно приступили до ліквідації займання. На момент прибуття рятувальників, автомобіль був охоплений вогнем. О 00:00 пожежу вдалось локалізувати, та о 00:11 повністю ліквідувати. Завдяки кваліфікованим діям вогнеборців вдалося врятувати від вогню будівлю та 3 автомобіля. До ліквідації займання залучили 15 рятувальників та 3 одиниці спецтехніки. Причину виникнення займання та обставини події встановлюють правоохоронці.

Фото: ДСНС

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *