ОСТАННІ НОВИНИ

Чотири міста області отримають від Львова чималі кошти за свої «послуги»

|

Майже півтора мільйона гривень зі свого міського бюджету Львів виділяє Буську, Золочеву, Жидачеву і Дрогобичу. Відповідне рішення сьогодні, 14 вересня, прийняв виконавчий комітет ради, передає кореспондент Львівського порталу.

ратуша

Так, виконком сьогодні підтримав зміни до міського бюджету Львова на 2016 рік, якими розділити більше чотирьох мільйонів гривень.

«За рахунок залишку бюджетних коштів ми пропонуємо збільшити  наші видатки на 4 млн 646 тис. грн. З них – 359 тис. – для забезпечення територіальних підрозділів ЦНАПів канцтоварами, поточний ремонт та інші потреби .;2 млн 733 тис. – на соціальний захист, з них 3,6 – становлення сигналізації у Галицькому та Личаківському відділах соціального захисту»,- уточнив директор департаменту фінансової політики Олег Іщук.

Окрім того, велика сума залишкових коштів піде на допомогу чотирьом містам Львівщини. За словами О. Іщука, 1 млн 405 тис. отримають Золочів, Буськ, Жидачів та Дрогобич.

«Ми надаємо допомогу, а вони, очевидно, надають нам певні послуги…», – сказав він. Які саме послуги коштуватимуть львів’янам півтора мільйона чиновник не уточнив.

Додамо, що місто Буськ приймало львівське сміття до 1 вересня. Жидачів, Золочів і Дрогобич також раніше приймали сміттєві сюрпризи від Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *