ОСТАННІ НОВИНИ

Ліси Львівщини незаконно вирубують із рекордною швидкістю

|

За 8 місяців 2016 року до прокуратури надійшло майже 400 звернень, що стосуються самовільного вирубування лісів на Львівщині. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

вирубка

“За 8 місяців цього року в лісах державних лісогосподарських підприємств зафіксовано 433 випадки самовільних рубок. Станом на 1 вересня 205 матеріалів скеровано на розгляд до райвідділів поліції області, 10 матеріалів передано до прокуратури, усього в суди було скеровано 28 матеріалів”, – поінформував начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства Анатолій Дейнека.

Прокурор Львівської області Юрій Квятківський водночас зазначив, що за 8 місяців цього року до прокуратури надійшло 394 звернення про порушення в лісовій галузі. Це вдвічі більше, ніж за аналогічний період минулого року.

“Протягом останніх двох місяців проведено більше 200 обшуків, зокрема в управлінні лісового господарства, де був затриманий начальник відділу, який виписував сертифікати на ліс, що відправлявся закордон”, – зауважив Юрій Квятківський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *