ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують до велопрощі Львів – Страдч – Крехів

|

10 – 11 вересня Львівське обласне Товариство українських студентів-католиків «Обнова» спільно з Молодіжною організацією «Добрий Пастир»,  громадським формуванням «Скеля» та благодійним фондом «Щит України»  організовує велопрощу «Львів – Страдч – Крехів». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

183

Зустріч – о 7.00 год. на Святій Літургії у Соборі Св. Юра. Опісля колона  вирушає за маршрутом: Львів – Рясна-Руська – Ямельня – Страдч – Розточчя – Великий європейський вододіл – Крехів.

Тема цьогорічної прощі – «Милосердя в дії». Оскільки цей рік проголошено Ювілейним роком Милосердя, і ми мали багато можливостей досвідчити милосердя нас собі, потрібно ділитись ним. Відтак, в дорозі та на зупинках роздумуватимуть про те, як щодня простими кроками проявляти любов та бути милосердним.

Ночівля – у монастирі, зранку у неділю Свята Літургія, похід до джерела та дорога додому на велосипедах.

З собою обов’язково мати: велосипед, запасні камери для коліс, намет (по можливості), спальник, карімат, дощовик, теплий одяг, аптечку, молитовник і сухий пайок (харчувати будуть в Крехові: вечеря і сніданок).

Важкі речі буде перевозити машина. Колону супроводжуватимуть МНС та медики.

Пожертвувані під час прощі кошти передадуть Військам Спеціального Призначення Міністерства Оборони України (Військова Розвідка України) для купівлі дизельного генератора.

Додаткова інформація – 067 904 27 40 (Ліза), 093 134 21 64 (Віталій).

Фото: velokosiv.if.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *