ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде міжнародний турнір з тенісу

|

У суботу, 10 вересня, на відкритих кортах палацу спорту «Україна» у Львові стартує другий юнацький міжнародний тенісний турнір Galychyna CUP. Цього року змагання пройдуть у категорії до 16 років. Про це Львівському порталу повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

tenis-turnir

Загалом, до Львова завітають юні тенісисти з усіх куточків України, Польщі, Білорусі, Італії, Англії, Узбекистану, Казахстану, Таджикистану, Болгарії, Румунії та Чехії. Про це повідомили в управлінні фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації.

В індивідуальних змаганнях хлопців в основній сітці  змагатиметься  львів’янин Святослав Ільницький. В основній сітці у категорії «Дівчата» Львівщину представлятимуть Анна Гінка, Аліна Цюрпалевич, Анастасія Якубечко та Анна Мартиянова.

Тенісний турнір триватиме до 17 вересня. Кваліфікаційні змагання на відкритих кортах палацу спорту «Україна» відбуватимуться з 10 по 11 вересня (9 вересня реєстрація учасників на кваліфікацію), а матчі основної сітки заплановані на 12-18 вересня (11 вересня реєстрація учасників на основу).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *