ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка зустрівся з обуреними медиками «швидкої»

|

Голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із працівниками станції швидкої медичної допомоги, які пікетували під стінами ЛОДА. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

7

Під час діалогу Олег Синютка домовився зустрітися з медиками наступного тижня в понеділок або вівторок. «Зустрінемося з Вами і поговоримо про всі проблеми», – наголосив очільник області.

Як пояснив директор департаменту охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Богдан Чечотка, дефіцит заробітної плати працівників станції швидкої допомоги складає 10 млн грн.

«Великий дефіцит зарплати виник через підвищення, на яке в бюджеті ми не мали ресурсів. Є можливість виділити додаткові кошти в сумі 3,5 млн грн у вівторок, 13 вересня, під час сесії Львівської обласної ради. У разі позитивного голосування, ці кошти буде скеровано до медичної установи. Але це не є увесь необхідний ресурс, тому треба попрацювати ще з різними джерелами державного бюджету, щоб люди в повному обсязі отримали гідну зарплатню. Протягом місяця плануємо ліквідувати заборгованість», – говорить Богдан Чечотка.

Нагадаємо, сьогодні медики швидкої допомоги пікетували під стінами Львівської облдержадміністрації.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *