ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині відкрили дитячий центр оздоровлення та відпочинку «Росинка»

|

У середу, 7 вересня, відбулося урочисте відкриття реконструйованого Жовківського районного дитячого центру оздоровлення, відпочинку та туризму «Росинка». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

1

Завдяки реалізації проекту покращено побутові умови для функціонування дитячого центру та організації роботу персоналу. Тут передбачено функціональні групи приміщень: медпункт, ізолятор, душові та умивальні, адміністративний блок, приміщення для відпочинку персоналу, приміщення для зберігання та сушіння білизни.

Фінансування проекту здійснювалося за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку (1,5 млн грн) та місцевого бюджету (162 тис грн).

“Росинка” – це місце, де ви будете займатися в різних гуртках, розвиватися, оздоровлюватися, розширювати горизонти свого спілкування”, – звернувся до дітей перший заступник голови облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

Слід зауважити, що Жовківський районний дитячий центр оздоровлення, відпочинку та туризму “Росинка” забезпечує відпочинок (оздоровлення) школярів під час літніх канікул (до 1000 осіб), роботу гуртків туристсько-краєзнавчого напрямку під час навчального року (до 50 осіб).

Центр залучається до проведення спортивно-туристських заходів районного, обласного, державного та міжнародного рівня – до 1000 осіб на рік. Усього –  до 2200 осіб протягом року.

Фото: photo-lviv.in.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *