ОСТАННІ НОВИНИ

Доба в зоні АТО пройшла без втрат серед українських військових

|

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих і поранених у лавах українських військ не було. Про це Львівському порталу повідомили в інформаційно-аналістичному центрі РНБО.

mapa-8-09

Луганський напрямок

Вчора відбулося 3 ворожих обстріли у Попаснянському районі. Вони сталися у другій половині дня – між 17 та 23 годиною. Важке озброєння при цьому не застосовувалося.

Донецький напрямок

Внаслідок вечірнього ворожого обстрілу житлових кварталів Верхньоторецького 2 місцевих мешканців отримали поранення. Обох постраждалих було доставлено до лікарні Торецька, причому стан поранених – тяжкий. Кількома годинами раніше на передовій активно стріляли снайпери окупантів.

Окрім цього, активні бойові дії вчора велися в Авдіївці. Ворожі обстріли тривали 20 і більше хвилин, причому один із них був мінометним.

Також НЗФ порушили режим тиші у Луганському та Новоселівці Другій.

Північніше Горлівки та в Донецькому аеропорту вчора було спокійно.

Всього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 9 ворожих обстрілів, зокрема 1 – з важкого озброєння.

Маріупольський напрямок

Як в минулі дні, тривають мінометні обстріли з боку НЗФ у Широкиному. По наших позиціях вчора було випущено більше 50 мін. Також противник застосовував БМП.

Окрім цього, окупанти відкривали вогонь у Мар’їнці, Старогнатівці та Гранітному.

Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 8 ворожих обстрілів, зокрема 2 – з важкого озброєння.

На Луганському і Маріупольському напрямках вчора відбулося 3 польоти ворожих БПЛА. Про це заявив сьогодні на традиційному щоденному брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Олександр Мотузяник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *