ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові ще можна відвідати чудотворну ікону «Милосердя двері»

|

Від неділі, 4 вересня, в Архикатедральному Соборі св. Юра у Львові (пл. св. Юра, 5) перебуває чудотворна ікона «Милосердя двері» – образ-символ Ювілейного року Божого Милосердя у Католицькій Церкві. Перед цією українською іконою молилися на пл. Святого Петра у Ватикані в день відкриття Святого Року Божого Милосердя. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

155

Вже за два дні ікону повернуть до Польщі.

«Залишилось всього два дні, коли львів’яни можуть відвідати Ярославську Чудотворну ікону Матері Божої. Це унікальна можливість для Львова та України молитись перед такою святинею, адже в майбутньому не планується, що ця ікона перебуватиме в межах України.

Тому ласкаво запрошуємо всіх до Собору св. Юра, який відчинений орієнтовно від 07.00 год. до 19.30 год. Вірні можуть прийти і помолитись перед цією іконою, а також пройти через «Двері Божого милосердя», щоб завдяки здійсненню такого паломництва отримати повний відпуст», – зазначив о. Павло Дроздяк, прес-секретар Львівської Архиєпархії УГКЦ.

Нагадаємо, що постійно чудотворний образ перебуває у соборі Преображення в м. Ярославі у Перемисько-Варшавській архиєпархії УГКЦ в Польщі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *