ОСТАННІ НОВИНИ

Найрозумніші діти України зі Львова

|

Львів цього року лідер в Україні за кількістю випускників з високими оцінками ЗНО. У нашому місті 18 абітурієнтів, які отримали по 200 балів (усього по Львівщині – 36). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

616

Сьогодні стало відомо, що кожен абітурієнт, який здобув 100% отримає скромну грошову виплату від громади міста в розмірі 1 тис грн.

Український центр оцінювання якості освіти опублікував результати ЗНО у 2016 році, де Львів отримав перше місце за рівнем знань випускників.

Також цього року Львівська область посіла друге місце серед областей із найвищим прохідним балом абітурієнтів. Результати тестувань свідчать про високий рівень підготовки випускників: 6 учасників отримали 200 балів з української мови та літератури; 2 учасників отримали 200 балів за тест із англійської мови; 1 учасник отримав 200 балів за тест з математики (ЛФМЛ);  2 учасників – з біології;  3 учасників – з історії України; 2 учасників – з німецької мови, 3 учасників – з фізики.

За кількістю абітурієнтів, які отримали по 200 балів, друге місце займає Львівщина. Усього 36 таких абітурієнтів. За результатами абітурієнтів міста Львова цей показник становить – 18.

Хімія – навчальний предмет, найвищі результати тестування з якого зафіксовані у Львівській області, де результат зовнішнього незалежного оцінювання від 160 до 200 балів отримали 42% учасників. У м. Києві цей показник становить 32,3%, у Волинській області – 30,3%.

Нагадаємо, у 2016 році учасники мали право складати тести не більше, ніж з 4 предметів. Випускники загальноосвітніх навчальних закладів також мали здійснити вибір двох предметів для складання державної підсумкової атестації за освітній рівень повної загальної середньої освіти (українська мова і література (українська мова), історія України або математика).

Інформація про випускників навчальних закладів Львова, які за результатами проходження тестування ЗНО набрали 200 балів:

  1. Афанасьєв Дмитро Денисович, Залізничний район м. Львів, Львівський фізико-математичний ліцей (українська мова)
  2. Забульський Володимир Васильович, Галицький район м. Львів, Львівська академічна гімназія при Національному університеті «Львівська політехніка» (фізика)
  3. Кістьянц Антон Євгенович, Залізничний район м. Львів, Львівський фізико-математичний ліцей (фізика)

4. Тумак Олександра Ігорівна, Залізничний район м. Львів, Львівський фізико-математичний ліцей (математика)

  1. Пандяк Христина Ігорівна, Личаківський район м. Львів, Спеціалізована середня загальноосвітня школа № 37 м. Львова з поглибленим вивченням французької мови (біологія)
  2. Іванів Наталія Тарасівна, Залізничний район м. Львів, НВК «Школа І ступеня – гімназія «Гроно» (українська мова)
  3. Воробель Лілія-Лідія Олександрівна, Франківський район м. Львів, НВК імені В. Симоненка з поглибленим вивченням німецької мови «Спеціалізована школа І ступеня-гімназія» (німецька мова)
  4. Джура Мар’яна Романівна, Галицький район м. Львів, Львівська лінгвістична гімназія (українська мова)
  5. Кузик Соломія Олександрівна, Личаківський район м. Львів, Львівська спеціалізована загальноосвітня школа №8 з поглибленим вивченням німецької мови (німецька мова)
  6. Мудра Анастасія Мар’янівна, Личаківський район м. Львів, Спеціалізована середня загальноосвітня школа № 37 м. Львова з поглибленим вивченням французької мови (українська мова)
  7. Угрин Святослав Олександрович, Шевченківський район м. Львів, Середня загальноосвітня школа № 43 м. Львова (історія)
  8. Антентик Юрій Миколайович, Залізничний район м. Львів, Львівський фізико-математичний ліцей (фізика)
  1. Криницький Юрій Андрійович Галицький район м. Львів, Львівська спеціалізована середня загальноосвітня школа № 28 І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням німецької мови (українська мова)
  2. Пугач Дмитро Богданович, Личаківський район м. Львів, Середня загальноосвітня школа № 21 (історія)
  3. Курус Юлія Всеволодівна, Галицький район м. Львів, Львівська лінгвістична гімназія (біологія)
  4. Балашова Катерина Павлівна, Галицький район м. Львів Львівська лінгвістична гімназія (англійська мова).
  5. Куземська Олександра Юріївна, Личаківський район м. Львів, Спеціалізована середня загальноосвітня школа № 37 м. Львова з поглибленим вивченням французької мови (українська мова).
  6. Рахманкіна Євгенія Андріївна, Галицький район м. Львів, Львівська українська приватна гімназія (українська мова).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *