ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали винуватця різанини

|

У Львові затримали підозрюваного у нічній різанині на вулиці Кульпарківській. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львова.

За даними правоохоронців, орієнтовно о 4 годині ранку до патрульних надійшов виклик про нанесення ножових поранень на вулиці Кульпарківській поруч з кафе-баром. Коли інспектори прибули на місце події, то виявили там дівчину та трьох хлопців. Один з них лежав на землі з пораненням.

505

Зі слів дівчини, удар ножем наніс її колишній хлопець. Медики, яких викликали патрульні, госпіталізували 22-річного хлопця. На місце викликали слідчих. Для дачі пояснень усіх доставили до Франківського відділу поліції. Орієнтовно о 6 годині ранку патрульні обстежуючи район у пошуках особи, яка може бути причетна до різанини, виявили на стоянці одного з торгових центрів підозрюваного. Після затримання 23 річний чоловік визнав свою провину та вказав де орієнтовно викинув ніж, який було знайдено.

504

Також повідомляється, що затриманий перебував у стані алкогольного сп’яніння, результат експертизи – 0.97 проміле.

Водночас стало відомо, що підозрюваний у липні цього року вийшов з місць позбавлення волі. Він раніше судимий за зґвалтування, незаконне заволодіння автотранспортом та опір працівнику правоохоронних органів. Далі справою займаються слідчі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *