ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде чемпіонат з настільного футболу

|

Цими вихідними у Львові за ініціативою львівського клубу настільного футболу «Pull Shot» та за підтримки Федерації настільного футболу України відбудеться перший масштабний відкритий чемпіонат Львова з настільного футболу «Lviv Open Cup». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі міськради Львова.

теніс

Організатори свята мають на меті не лише провести турнір, а й створити громадський простір для проведення альтернативного та якісного активного відпочинку.

Змагання будуть на трьох професійних столах міжнародного зразка «Garlando», також для усіх охочих підтягнути свій рівень майстерності буде четвертий стіл української фірми «Graylis», окрім цього буде діяти відпочинкова зона із можливістю зробити фото з кубком на фоні банеру турніру та послухати якісну музику від відомих львівських діджеїв Behanskiy та Choo3n.

Завданнями заходу є пропаганда здорового способу життя та популяризація настільного футболу на теренах України, саме тому участь у заході буде безкоштовною. Переможець отримає велетенський Кубок, а призери – грамоти та цінні призи від партнерів заходу.

Місце проведення – перша львівська медіатека.

Програма заходу: 10 вересня з 15.30 до 21.00 год – офіційне відкриття турніру, жеребкування команд, проведення змагань у першій дисципліні; 11 вересня з 15.30 до 21.00 год – жеребкування на проведення змагань у другій дисципліні, офіційне закриття турніру, нагородження переможців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *