ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові проведуть Фестиваль вуличної їжі

|

Фестиваль вуличної їжі: Street Food So Good, відбудеться у Львові з 17 по 18 вересня. Смачна та здорова вулична їжа, вуличні покази мод, йога, zumba та багато іншого чекатиме на відвідувачів фестивальної зони в Парку культури та відпочинку ім. Богдана Хмельницького. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

їжа

Буде залучено понад 30 підприємців зі сфери харчування, разом з якими організатори покажуть всю різноманітність здорової, корисної та смачної вуличної їжі.

Програма свята передбачає також Fashion-ярмарок. У ньому візьмуть участь виробники одягу та аксесуарів в стилі Streetwear з різних куточків України: як вже відомі бренди одягу, так і стартапи. Родзинкою Fashion-програми стане Street Fashion Show – вуличні покази мод.

Відвідувачі фестивалю зможуть не лише поїсти та оновити гардероб, а й взяти участь в заняттях просто неба. Йога, Zumba, фітнес-танці, Alfa gravity (гравітаційні тренування): будь-хто зможе посмакувати новий вид спорту для себе. Окрім того, на відвідувачів також чекає extreme зона – Slackline, тролей. Нові враження та екстрим-відчуття гарантовані.

Для тих, хто полюбляє не лише їсти, а й куховарити – кулінарні майстер-класи від учасників фестивалю. А ще буккросінг, вулична фотовиставка, сhill out зона, дитячий майданчик та інше.

«Наш перший фестиваль відвідало близько 6 000 осіб та взяло участь понад 25 підприємців. А цього разу ми плануємо вдосконалити та розширити програму і залучити ще більше підприємців та волонтерів. Тому запрошуємо всіх, хто любить цікаво проводити час на свіжому повітрі, на Street Food So Good, Осінь 2016», – підсумовує Павло Чмирук, співорганізатор фестивалю.

Фестивальне меню вуличної їжі передбачає найрізноманітніші страви: сендвічі, бургери, хот-доги, чіабати, млинці, широке мангальне меню, різноманітні салати, національні страви народів світу: бельгійські вафлі, фалафель, хумус, китайська локшина, мексиканське буріто і тако, ну і як же ж без українських страв, не залишаться без смаколиків любителі солодкого, домашні сирники, мафіни, тортики, штруделі, великий асортимент свіжих прохолодних напоїв, справжня львівська кава та смачні наїдки від файних господинь.

Організатори обіцяють також широкий вибір страв для вегетеріанців та спеціальне дитяче меню. Заклади харчування розробляють унікальні страви для фестивалю, тож не пропустіть нагоду скуштувати унікальну фестивальну їжу, а також періодично організовувати фестиваль, і таким чином, популяризувати здорову вуличну їжу.

Фото: ikiev.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *