ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові під час пиятики хлопця поранили ножем

|

У Львові правоохоронці затримали зловмисника, котрий поранив ножем 20-річного чоловіка. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

ніж в животі

Сьогодні, 6 вересня, о 5.30 у Франківський відділ поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що в одну з львівських лікарень з діагнозом «колото-різана рана грудної клітини» доставлений 20-річний львів’янин.

Як встановили правоохоронці, потерпілий отримав поранення під час конфлікту, що виник між ним та 24-річним львів’янином під час розпивання спиртних напоїв.

«Подія сталась по вулиці Кульпарківській у Львові. Під час вживання спиртного між чоловіками виник конфлікт, за їх словами, через співмешканку одного з них. Під час конфлікту зловмисник, раніше судимий, наніс потерпілому удар ножем у ділянку грудей. Ніж він мав при собі», – розповів в.о. начальника Франківського відділу поліції майор поліції Олександр Кінах.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження замах на вбивство. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Зловмисник затриманий, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *