ОСТАННІ НОВИНИ

Змія «відправила» у реанімацію чоловіка

|

У Сколівському районі Львівщини змія вкусила в ногу 48-річного чоловіка. Потерпілого доправили до реанімації. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДСНС України у Львівській області.

змія

За даними відомства, напад змії стався 1 вересня.

«Учора близько 19:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в реанімаційне відділення Сколівської центральної районної лікарні потрапив 48-річний чоловік, житель с. Тухля Сколівського район, з діагнозом – укус змії правої стопи. Стан потерпілого – середньої важкості», – йдеться у повідомленні.

Варто додати, що з початку року на території області внаслідок укусу змій госпіталізовано 25 осіб, з них 3 дитини.

Пам’ятайте – легше запобігти укусу, ніж лікувати його наслідки. Тому, йдучи у ліс, необхідно дотримуватися заходів безпеки. Гумові чоботи або черевики на ногах, штани із цупкої тканини, які не облягають щільно ноги, допоможуть людині навіть при нападі змії залишитися неушкодженою. Адже плазун прокусить тільки тканину штанів, а не шкіру. Розсувати зарості рекомендується довгою палкою, щоб не наражати себе на зайву небезпеку. Не треба сунути руки у різні щілини або руїни.

Намети треба закривати щільно, не залишаючи жодної щілини, взуття і одяг забирати у середину. При переміщеннях вночі і в сутінках треба бути максимально обережним – більшість плазунів саме у цей період найбільш активні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *